- äntligen sommar!

Heeej, verkligen förlåt för att jag typ inte skrivit på tre dagar, inte riktigt haft tid med bloggen :( pga. vänner,skolan och allt skit..men ska försöka att skriva så mycket jag kan. Idag hade jag studiedag och sov hos marielle med martina&jessica från tisdag-onsdah (idag) ja vi hade roligt. Sen åkte jag hem och var med minsyster lite vi tog en promenad till statoil och sen åkte vi in till kungsträdgården, och ni ska bara veta hur  mycket folk det var. På väg dit gick i in i gallerian en snabbis,fick pengar av pappa. Så köpte ett par urheta solglasögon pilotglasögon med röda bågar. Lägger in bilder på allt jag har köpt på sistone ikväll när jag komemr hem, idag lovar jag för jag har kameran nu i väskan för jag är i blackeberg.. Tänk er vad skönt med sommar, och det är såå varmt och snart är det valborg också tänk er vad härligt. Har tänkt på fest men vet inte vad tycker ni? måste dra nu ska ut med Sara&Isabel. Dom bor i Hässelby ska ta en promenad och ha picknic med dom hihi mysigt va :)?
Men vi hörs senare ikväll, gå ut i solen och ha det riktigt mysigt! Passa på nu när det är varmt ute man vet aldrig med detta väder så passa verkligen på! Puss&Kram

Dagens outfit:

Vita shorts - H&M "divided"
Svart linne - JC
Vitt linne - Bikbok
Pärlörh. - Glitter
Krämfärgad kofta - ?

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

picknick låter jättemysigt :)

2008-04-23 @ 17:31:32
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: carro

Ja, gud så härligt det är med vårväder : )

2008-04-23 @ 17:36:40
URL: http://www.kaleidoscopic.blogg.se
Postat av: Sabrina Nilsson

Jag längtar till valborg som fan :) Ska bli kul med lite partaj när det är varmt ute!:D

2008-04-23 @ 17:37:10
URL: http://saabrina.blogg.se
Postat av: Marie

jomenvisst ska det, har längtat efter valborg&det här vädret länge och nu är det äntligen här :) ah men man sa passa på att ha picknick nu när det är så bra väder :)

2008-04-23 @ 18:16:49
URL: http://ohpussy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0